GoPro ponovno en korak pred konkurenco!

Že kar nekaj časa se šušlja, da podjetje GoPro, ki je že zadnjih nekaj let paradni konj med proizvajalci malih, tako imenovanih akcijskih kamer, pripravlja nekaj novega. Da bi pred premiero novega produkta dvignili navdušenje in pri kupcih vzbodili pričakovanje prihoda novega Karma Drona, je GoPro včeraj predstavil prvi video, ki prikazuje smučarja prostega sloga

Bobbyja Browna in nekaj njegovih prijateljev, ki so na nedavnem izletu v Aspen ponovno pokazali nekaj zabavnih trikov. Na žalost GoPro še ni izdal nobenih podrobnosti o novem dronu, a skozi video, ki na koncu prikaže lepo zasneženo pokrajno lahko vidimo, da zadeva ne bo od muh.

 

 

 Droni so sicer v zadnjih nekaj mesecih postali zelo popularni tako med športniki, kot tudi drugje v zabavni industriji. Ne dolgo nazaj je podjetje FILMUPHIGH skupaj s plezalcem in alpinistom Robom Johnsonom posnelo posnetek njegovega vzpona po severni strani škotskega Ben Navisa. Video je res izjemno lep in zagotovo daje vpogled v zmožnosti uporabe dronov v prihodnosti alpinizma, plezanja in ostalih ekstremnih športov.

04 februar 2016 3 Oznake (prikaži)