Kvalitetne in cenovno dostopne otroške nosilke

Tirolska Kohla je že skoraj 100 let staro podjetje, ki že dolga leta izdeluje odlične nahrbtnike. Zato ne preseneča, da sta tudi njihovi otroški nosilki Koahla Light in Koahla Deluxe izjemno kvalitetno izdelani in predvsem udobni tako za otroke, ki uživajo visoko nad tlemi, kot za starše, ko morajo zagristi v klanec z vso težo brcajočih nogic na hrbtu.

Otroška nosilka Kohla Koahla Light je osnovnejša različica z 3-točkovnim varnostnim pasom, po višini nastavljivim sediščem, z udobnim podloženim hrbtiščem in naramnicami ter dodanima dežno prevleko in varovalom za sonce ter še mnogimi drugimi praktičnimi lastnostmi. Predvsem pa je cenovno izredno ugodna.

 

Otroška nosilka Kohla Koahla Light

159.99 EUR

Spletna cena: 143.99 EUR

 

Tudi bolj dodelana verzija Koahla Deluxe ni od muh. Ogledalce poskrbi, da otroku ni dolgčas in da opazuje tudi svet za sabo, sedi udobno in mehko, v primeru dežja in sonca pa nosilka nudi odlično zaščito. Hrbtišče je nastavljivo po višini, tako da bo otroka lažje nosila tudi kakšna manjša mamica, prav pa bo prišel tudi podložen bočni pas z žepkom na zadrgo in še in še koristnih malenkosti. Kljub temu, da je malce dražja, je še vedno ena cenejših kakovostnih nosilk na tržišču.

 

Otroška nosilka Kohla Koahla Deluxe

219.99 EUR

Spletna cena: 197.99 EUR

 

Več informacij dobite v trgovini Annapurna, v centru Ljubljane, na naslovu Krakovski nasip 4 ali preko telefonskih številk 01/426 34 28 ali 031/740 838.

16 avgust 2016