Primus v trgovini Annapurna


Primus je navdih za kuhanje na prostem

Primus je rad zunaj; rad vas pospremi na plezanje, smučanje, pohod ali na kampiranje. Pri Primusu verjamejo, da je kuhanje pomemben del dneva v naravi, ki ustvari edinstveno izkušnjo in nepozaben spomin.

Zato so letošnjo pomlad ustvarili novo treking kolekcijo kuhalnikov in dodatkov, ki omogoča, da je kuhanje na prostem bolj enostavno kot je bilo kadarkoli do sedaj. Pozabili pa niso niti na tiste, ki radi dobro jeste v kampu in razširili kolekcijo CampFire.

Ne pustite, da plamen ugasne!

POIŠČITE SVOJ NAVDIH!

Kuhalnik Onja

Kuhalnik z dvema gorilnikoma, ki deluje na vse Primus plinske kartuše, je navdih za piknik v naravi, kampiranje ali odličen obrok na domačem vrtu.

Preprostost, ujeta v zanesljivosti

Za dnevne izlete v naravo, kampiranje, taborjenje ali potovanje; Primus nudi velik izbor vsestranskih, zanesljivih in močnih kuhalnikov z različnimi navoji, vžigali in oblikami.

Potrebujete bolj tehničen kuhalnik?

Za ekspedicije, daljša potovanja v odročne kraje ali kar tako, je prava izbira MultiFuel. Deluje na plin, bencin, disel, kerozin (parafin) ali na letalsko gorivo, kar pomeni, da boste težko ostali brez goriva. Enako zanesljiv, še bolj tehničen in še lažji je kuhalnik OmniLite Ti.

 

 

Dodajte barve v svoje življenje in posezite po eni Primusovih termo čutar Vacuum Bottle ter si olajšajte kuhanje z lahkimi, priročnimi posodami.

Potrebujete pomoč pri izbiri kuhalnika?

V trgovini Annapurna vam bomo z veseljem pomagali izbrati pravi kuhalnik, ki vas bo pospremil na nove dogodivščine v naravi!

10 april 2017