Novice 2019

Pogojni odpoklic Black Diamond artiklov

Odpoklic 5.februar 2016

Black Diamond je 5. februarja objavil odpoklic vponk in zank Nylon Runner. Sicer ne gre za generalni odpoklic, ampak je ta omejen na podlagi pregleda uporabnika oziroma trgovca. Pomembno je vedeti, da je verjetnost pomanjkljivega izdelka tisočina promila (za zanke pa skoraj nična), kdor pa bi vendarle našel kompromitirani izdelek, naj se zglasi v trgovini, v kateri je izdelek kupil, oziroma kateri drugi trgovini, ki prodaja Black Diamond izdelke, da bo trgovec lahko naprej posredoval prijavo garancijskemu oddelku.

Predmet odpoklica so vponke z žičnimi vratci, s polnimi vratci in matičarke ter 18 mm zanke Nylon Runner 60 cm in 120 cm.

V trgovini Annapurna smo seveda pregledali celotno zalogo omenjenih izdelkov in odstranili morebitne sporne izdelke, kupcem pa se opravičujemo za morebitne nevšečnosti in se zahvaljujemo za razumevanje. Omenjene artikle je že pregledal tudi inšpektor. Spodaj si lahko ogledate poročilo o omenjenih izdelkih v slovenščini:

Za zanke: Runnerrecall

Za vponke: Carabinerrecall

Za zanke: www.blackdiamondequipment.com/runnerrecall

Za vponke: www.blackdiamondequipment.com/carabinerrecall 

Ali na spletni strani Black Diamond, kjer boste našli tudi odgovore na pogosto zastavljena vprašanja (FAQ): www.blackdiamondequipment.com 

 

Odpoklic 15.april 2016

Od distributerja za podjetje Black Dimond je prišlo opozorilo o novem odpoklicu določenih artiklov.

Tokrat odpoklic velja za:

- via ferrata set Easy Rider,

- via ferrata set Iron Cruiser,

- prižema Index Ascender,

- metulje Camalot in

- metulje Camalot Ultralight.

V kolikor posedujete katerega od zgornjih artiklov, se obrnite na prodajalca v trgovini, kjer ste izdelek kupili ali na prodajalca v kateri od drugih trgovin, kjer prodajajajo Black Diamond opremo.  Več pa si lahko ogledate na spletni strani Black Diamond, na naslovu www.blackdiamondequipment.com/recall.

Vsi kosi omenjene opreme, ki jih prodajamo v trgovini Annapurna so že bili pregledani, prihajajoči kosi (od danes naprej) pa so že v naprej pregledani.

Spodaj najdete še prevod odpoklica v slovenščini za:

Via ferrata sete

Camalote

Prižemo Index

Celoten članek →