Novice 2019

Hanwag pohodna obutev za vse oblike nog

Izbiri pohodnih čevljev po navadi namenimo precej pozornosti, a kaj če kljub veliki izbiri na trgu, zaradi specifične oblike stopal, ne najdemo prave pohodne obutve zase? V kolikor nas obutev ob straneh tišči, si po navadi kupimo številko ali dve večje čevlje, kar pa je velika napaka, saj še dodatno deformiramo nogo.

Nemško podjetje Hanwag s skoraj stoletno tradicijo izdelovanja pohodne obutve v ospredje postavlja odlično prilagajanje nogi, robustnost, trpežnost in najbolj kvalitetne materiale. Skoraj vsa obutev je izdelana v Evropi, kolikor je to mogoče, uporabljajo okolju prijazne materiale, ekološke načine barvanja usnja, poudarjajo pa tudi tradicijo ročno izdelavo obutve.

Poleg tega pa so izvedenci na področju zdelovanja pohodne obutve za ljudi, ki imajo specifične oblike stopal. Pri Hanwagu to imenujejo SPECIAL LASTS:

Gre za 5 specifičnih oblik kopit, po katerih oblikujejo pohodniško in treking obutev.

HALLUX - BUNION

Hallux Valgus je deformacija nožnega palca, ki se začne kriviti navzven, za katero trpi kar tretjina žensk in pet odstotkov moških.

Hanwag je razvil posebno kopito, pri katere je čevelj na izpostavljenem delu oblikovan tako, da kljub obliki stopala, hodite udobno in brez bolečin. Izbirate lahko med več modeli pohodne obutve in obutve za prosti čas.

Ženske pohodne čevlje Tatra Bunion GTX®  najdete tudi v naši trgovini, neobstoječe številke, druge modele in moške modele, vam dodatno naročimo.

WIDE LAST

Kopito imenovano Wide Last je na zadnjem delu oblikovano enako kot običajna pohodna obutev, na sprednjem delu pa močno razširjeno, zato je obutev z oznako Wide namenjena vsem, ki imajo sprednji del noge širši. Ne bo vam potrebno kupovati obutve večjih številk, da bi hodili udobno!

V trgovini Annapurna najdete ženske in moške pohodne čevlje Tatra Wide GTX®, neobstoječe številke in druge modele vam dodatno naročimo.

NARROW LAST

Za vse, ki so vam običajni pohodni čevlji preširoki, je Hanwag izdelal serijo ožjih modelov pohodne obutve.

Vse številke in druge modele vam dodatno naročimo.

 

STRAIGHT FIT LAST

Kopito, ki zagotavlja več prostora za prste in dovoljuje, da sta palca v bolj naravni poziciji. Obutev, izdelana po tem kopitu, je izjemno udobna in namenjena pohodništvu, potovanjem in prostemu času.

NATURAL FIT LAST

Kopito, ki skoraj 100% oponaša naravno obliko človeškega stopala, je izdelano s širšim sprednjim delom, zaokroženo peto, v obutev pa je vstavljen še posebej udoben vložek, ki omogoča, da je noga v čevlju nastavljena popolnoma naravno - kot bi hodili bosi.

V kolikor je model in številka obutve, ki jo želite, na zalogi, nas kontaktirajte na številki 01/426 34 28 ali 031 740 838 ali nam pišite na info@annapurna.si, da vam željeno obutev naročimo. Če niste prepričani o številki, se lahko oglasite v naši trgovini in preizkusite druge Hanwag modele.

 

Celoten članek →