Novice 2019

Nahrbtniki Osprey: Kaj je novega?

Osprey je svojo pot začel leta 1974 v Kaliforniji. Danes so ena vodilnih znamk, ki proizvaja nahrbtnike. Njihovi nahrbtniki so visoko kvalitetni in narejeni da trajajo. Okoljska ozaveščenost je pomemben dajevnik pri proizvodnji Osprey nahrbtnikov. Vodi jih razmišljanje, da je vedno bolje nahrbtnik popraviti, kot pa ga nadomestiti. Z uporabo visoko kvalitetnih in obstojnih materialov stremijo k čim manjši proizvodnji odpadkov in hkrati zagotavljajo, da bodo njihovi nahrbtniki zagotovo služili svojemu namenu. Prav to je glavni razlog, da se njihov dizajn ne opira toliko na zadnje modne trende, pač pa na funkcionalnost in obstojnost.

Konstrukcija nahrbtnikov:

1. Bočni pas in naramnice so sestavni del vsakega nahrbtnika. Stabilizirajo nahrbtnik in težo razporedijo tako, da vaš hrbet ne trpi.

2. Hrbtišče je stičišče med nahrbtnikom in vašim hrbtom. Omogoča, da nahrbtnik ne izgubi oblike in v mnogih primerih poskrbi za ventilacijo hrbtnega predela.

3. Telo nahrbtnika - pogosto opremljeno z žepi, naramnicami, priponkami in drugimi dodatki, ki olajšajo dostop do vsebine in splošno uporabo nahrbtnika.

ZA POPOTNIKE

ROLLING TRANSPORTER

Če vzamete vse, kar se je naučil o potovalnih torbah in ga združil s strokovnim Rolling Transporter Ospreyznanjem o torbah na kolescih, je Osprey ustvaril potovalno torbo, ki je resnično »AdventureProof«, in tokrat na kolesih.
Rolling Transporter 90 je izjemno trpežna in zmogljiva torba s terenskimi kolesi, ki je zasnovana tako, da je primerna za terene, na katerih druge torbe odpovedo. Z Osprey podvozjem HighRoad ™, ki se lahko spoprime z grobim terenom zaradi svojih ABS polimernih materialov in izjemno velikih poliuretanskih koles, vedno zagotavlja nemoteno vlečenje torbe. V notranjosti torbe najdemo več žepov za sharnjevanje in velik glavni predal. Tukaj so njihove lastnosti.

 

OZONE

Osprej OzoneV torbo Ozone boste lahko spakirali veliko več teže kot običajno, zahvaljujoč lahkemu ojačanemu okvirju, robustnim kolescem in raztegljivi ročici ErgoGrip ™ T, ki vam pomaga pri krmarjenju. Močan in modern material v obliki satovja, iz katerega je torba izdelana, bo poleg vzmetenja Ultralight HighRoad LT ™ (iz trpežnega polimernega ABS materiala) vzdržal več let intenzivne uporabe.

ROOK

Rook je opremljen z nastavljivim zračnim hrbtiščem, na katerem je nameščenaOsprey Rook odbojna mreža AirSpeed, ​​ki omogoča izjemno zračnost. Tudi bočni pas in ledveni del nahrbtnika sta izdelana za udobje in zagotavljata stabilnost in podporo pri nošenju težjega nahrbtnika. Z uporabo inovativnega sistema je dolžino hrbtišča možno hitro in preprosto nastaviti. Velik, izjemno oblazinjen bočni pas zagotavlja zelo udobno prileganje in pomaga pri prenašanju težjih bremen v nahrbtniku.
Rook ima vse bistvene lastnosti za večdnevna potovanja z nahrbtnikom.

 

 

ZA POHODNIKE

SKARAB

osprey skarabSkarab je preprost in eleganten pohodniški spremljevalec. Zasnovan je za popolno vsestranskost in ima veliko prostora, kar je odlično za celodnevne dogodivščine. Inovativno hrbtišče Bump-Foam (odbojna pena) zagotavlja neverjetno raven udobja in zračnosti, medtem ko nizko profilne naramnice in oblazinjeni bočni pas omogočajo odličen prenos stvari, tudi ko je nahrbtnik poln in težak. Več tukaj.

KESTREL

Nahrbtniki Kestrel so znani po sloganu "any trail any season". Novi Kestrel je opremljen s, po višini nastavljivim, AirScape™ zračnim hrbtiščem, ki nudi odlično podporo pri prenašanju večje teže v nahrbtniku. Mrežasta podloga na bočnem pasu in na naramnicah je zračna, udobna in omogoča dodatno oporo. Zunanjost in notranjost nahrbtnika omogočata nošenje opreme, kadar se odpravljate na več dnevni pohod: zanke na spodnjem delu so namenjene pripenjanju spalne podloge, spodnji žep z ločenim dostopom je izdelan za nošenje spalne vreče, ostalo opremo pa boste strateško prerazporedili po žepih v bočni pas in v žepe kapuce. Več tukaj.

 

 

 


 

 

 

Celoten članek →