Ospreyev vodič: Kako preživeti tedne, ki prihajajo?

Verjetno se vsi strinjamo, da je psihično in fizično zdravje še posebej v zadnjih časih še kako pomembno. Telovadba in svež zrak sta ključna, če želimo ostati zdravi. Na žalost pa je v teh časih težko biti fleksibilen in se brez skrbi sprehajati po naravi. 

Tudi mi opozarjamo: Vedno sledite navodilom strokovnjakov. Seveda je preživljanje časa v naravi dovoljeno, a le pri upoštevanju distance.

Hoja

Sprehodi po naravi, še posebej če ta ponuja čudovite razglede v objemu varnega objema travnikov in gozdov so sami po sebi zdravilni za dušo in srce. Nahrbtniki za vsak dan in okolju prijazni lifestyle nahrbtniki so odlični spremljevalci na kratkih sprehodih.

Nakupi

Prej ali slej se moramo odpraviti tudi v trgovino. Ne pozabite se vsake toliko časa razvajati in si privoščite kakšen posladek! :)

Vreče in vrečke niso najboljša ideja, najsi bo za dobro okolja ali iz higienskih razlogov. Ospreyev Farpoint Wheels je odlična rešitev, ko moramo opraviti večji nakup. Če postane pretežak, ga lahko enostavno pretvorimo v kovček in hrbet nam bo hvaležen!

Tek

Telovadnice in fitnesi so zaprli svoja vrata. Tek je odličen načit kako ostati v dobri fizični formi, se nadihati svežega zraka in hkrati držai 'social distance'. Čeprav bo za marsikoga zvenelo skoraj neverjetno tek sprošča endorfin (hormon veselja) in torej poskrbi tut za naše mentalno zdravje. Nahrbtnika Duro in njegova sestrica Dyna sta odlična spremljevaca. Poskrbita, da nikoli ne dehidrirate.

Gamping Challenge

#GampingChallenege

Trajanje: do 3. aprila

Čeprav smo prostorsko omejeni, to še ne pomeni da si ne moremo sami pričarati vzdušja narave. Izziv, še posebej privlačen otrokom.

Doma ali na vrtu ustvarite svoj čisto pravi mini kamp. Poustvarite vzdušje, na vrtu zakurite taborniški ogenj, v stanovanju uporabite lučke, rjuhe in odeje in ustvarite svojo pravljico.

Vse skupaj poslikajte in objavite na Instaramu pod #GampingChallenge in se potegujte za super nagrade. Osprey bo vse objave razdelil v dve skupini: tiste, ki so šotore postavili v svojih stanovanjih, in tiste, ki so svoje šotorišče naredili zunaj, na vrtu. 

Osvojite lahko nagrade za celo družino. Nagradni sklad zajema 2 odrasla pohodniška nahrbtnika Archeon 25 in dva otroška nahrbtnika Daylite Kids. 

Več informacij si lahko preberete na Osprey Instagram profilu.

30 marec 2020