Trgovina Annapura na Krakovskem nasipu je do nadaljnega zaprta

Spoštovani kupci,

Na podlagi Odloka o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji bo trgovina Annapurna na Krakovskem nasipu v centru Ljubljane od 16.3.2020 dalje zaprta.

Nemoteno bo delovala spletna trgovina, pri čemer bomo maksimalno poskrbeli za varno dostavo pošiljk.

Dodatni napotki:

- Osebni prevzem naročil v trgovini od jutri dalje ne bo mogoč.

- Zaradi čim manjšega stika med ljudmi vas, v kolikor je to mogoče, prosimo za plačilo s kreditno kartico ali po predračunu. Ob tem se zmanjša stik z dostavljavcem. V kolikor vam artikel ne bi ustrezal, vam bomo ob vračilu artikla kupnino nakazali nazaj.

- Določeni artikli v naši ponudbi so dobavljivi po naročilu (Osprey, Petzl, Cocoon, Fjällräven, Nikwax). Naročilo in dostava le teh bo možna, dokler bo omogočena dobava. Po tem bo možno naročilo in dostava tistih artiklov, ki jih imamo na zalogi v trgovini.

Prosimo, da upoštevate tudi napotke naših dostavnih služb glede prevzema pošiljk.

GLS:

 1. Prevzem oz. primopredaja paketov poteka izključno na prostem. GLS kurirji ne bodo vstopali v pisarne, skladišča in druge prostore. Predaja naj poteka brez kontaktov z varnostno razdaljo 1,5 metra.
 2. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra.
 3. Prejemniki paketov naj se v čim večjem številu odločijo za direktno plačilo (s plačilom po predračunu ali s plačilnimi karticami), da zmanjšamo število stikov ob plačilu po povzetju. Prosimo, zmanjšajte število paketov z odkupnino. 
 4. Prejemniki paketov naj se v čim večjem številu odločijo za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Vsi prejemniki imajo možnost izbire o dostavi FDS (FlexDeliveryService). Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.
 5. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnik paketa naj prevzame paket zunaj.
 6. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru. 


POŠTA SLOVENIJE

Svetujemo vam, da za dostavno mesto izberete eno izmed alternativnih dostavnih točk in se tako izognete tudi neposrednemu stiku z dostavljavcem oziroma poskrbite, da je dostava pošiljke uspešna. Alternativne dostavne točke vam zagotavljajo:

 • popolno diskretnost,
 • varnost,
 • enostavnost,
 • dostopnost 24/7,
 • hitrost,
 • obveščenost.

Predlagamo, da v trenutnih razmerah izberete:

 • dostavo v PS Paketomat (24 lokacij po Sloveniji),
 • dostavo na vnaprej dogovorjen prostor (na teraso, pod nadstrešek, v lopo …).

Z aplikacijo Pošte Slovenije Moja dostava – moja izbira lahko tudi v zadnjem trenutku spremenite lokacijo dostave paketa, ko je ta že na poti k vam.

Če želite poslati pošiljko, pa svetujemo, da uporabite spletno aplikacijo PS Pošlji paket, s katero paket za pošiljanje pripravite kar doma ter ga oddate v PS Paketomat ali na najbližjo poštno poslovalnico. V spletno aplikacijo vnesete podatke o naslovniku, izberete velikost paketa, pripravite in natisnete spremnico za pošiljanje ter jo namestite na paket. Storitev plačate s plačilno oz. kreditno kartico ali z Moneto.

 

Zahvaljujemo se vam za upoštevanje napotkov.

In seveda:

Uživajte v naravi, pa čeprav v samoti in spremstvu zgolj najbližjih. Druženje v hribih pa nas bo počakalo in bo takrat toliko bolj prijetno in veselo.

Veliko zdravja in dobre volje!

Vaša trgovina Annapurna

15 marec 2020