Berghaus tehnologije nahrbtnikov

BIOFLEX® tehnologija

Bioflex je revolucija v tehnologiji nahrbtnikov in zagotavlja harmonijo gibanja, udobje in odlično sposobnost nošenja nahrbtnika.

Hyperlink bočni pas

Posebej konstruiran bočni pas prenaša težo iz narbtnika na tistega, ki ga nosi na inovativen način. Z uporabo super lahkega aluminja povezuje krivulje bočnega pasu z medenico, a ohranja vertikalno stabilnost.

Osrednje težišče

Novo osrednje težišče (os) dodaja tridimenzionalno gibanje, s čimer se bočni del nahrbtnika giblje z vami pri vsakem koraku, pri čemer uporabnik ohranja bolj naraven način gibanja in tako prihrani pri energiji.

Križno oblikovan okvir

Posebno oblikovan okvir ponuja posebno oporo nahrbtniku, s čimer se teža prerazporedi na spodnji del nahrbtnika.

BIOFIT sistem hrbtišča

Biofit sistem omogoča preprosto in hitro prilagajanje dolžine hrbtišča glede na višino uporabnika in težo nahrbtnika. Hrbtišče lahko nastavljate tudi ko že nosite nahrbtnik.

FREEFLOW sistem hrbtišča

Freeflow je unikatno razvit sistem hrbtišča, ki zagotavlja, da vaš hrbet ostane svež tudi po celodnevni hoji v toplem dnevu. Omogoča kroženje zraka med kožo in nahrbtnikom. Nekaterim nahrbtnikom s tem sistemom so dodane EVABreathe® naramnice za še večje udobje in zračnost med nošenjem.