CamelBak hidracija

Brez vode ni življenja in brez hidracije se ne moremo ukvarjati s športom. Pri CamelBaku se tega še kako dobro zavedajo, zato vam ponujajo nekaj simpatičnih idej, da lažje najdete svojo mero hidracije.

Lahko si na primer izračunate, koliko vode bi morali popiti glede na športno aktivnost. Povezavo najdete tu: HydratEDcalculator. Preprosto vpišite svoje podatke in izračunajte koliko tekočine morate naslednjič vzeti s seboj na aktivnost.

Na spletni strani HydratED pa najdete tudi veliko uporabnih videov z nasveti strokovnjakov na teme kot so: Strokovni nasveti za ohranjanje hidracije, Prednosti pitja vode čez dan, Kako vlaga vpliva na telesno temperaturo in več. Oglejte si katerega od videov in se kaj novega naučite!

CamelBak se močno trudi zmanjšati število uporabljenih plastenk za vodo, zato so ustanovili gibanje Ditch Disposable, ki se mu lahko pridružite tudi vi in pomagate zmanjšati število plastenk. Del gibanja so tudi postaje z brezplačnim polnjenjem vode na različnih festivalih, s čimer dodatno zmanjšujejo porabo plastenk na velikih prireditvah, kjer je poraba plastenk enormna.