Climb On!

Climb On!® maže so 100% naravni pripomoček za učinkovito nego kože. Popolnoma brez barvil in nepotrebnih ter umetnih dodatkov! Pospešujejo obnovo, hranijo, varujejo in lajšajo težave. Namenjene so ljudem, ki se gibljejo v ekstremnih okoljih, oziroma ob svojem početju takšnim vplivom izpostavljajo svojo kožo. Po vsem svetu jih tako uporabljajo plezalci, alpinisti, surferji, kajakaši, kolesarji, smučarji, pohodniki, tekači ..., pa tudi vrtnarji, pomivalci posode, gospodinje ... ter mnogi drugi, ki imajo svojo kožo preprosto radi in zanjo želijo poskrbeti na najboljši način, brez škode za naš planet.
Kljub imenu, ki morda koga zavede, so produkti Climb On! namenjeni prav vsem ljudem, ki imajo kožo. Z njimi negujemo, pospešujemo obnovo, vlažimo, hranimo in blažimo težave s kožo. Poleg preverjene učinkovitosti jih krasi tudi dejstvo, da gre v celoti za 100% naravne, čiste in biorazgradljive proizvode.

Maže so bile sprva razvite v pomoč plezalcem, ki so znani po vsakodnevnih težavah s kožo na svojih "oguljenih" rokah, a kmalu se je izkazalo, da si tudi drugi prebivalci planeta Zemlja boljšega sredstva za nego in zaščito največjega organa ne moremo želeti. Maže so neverjetno učinkovite, a povsem čiste in naravne. Brez polnil in sintetičnih sestavin ali dodatkov. Prav vsaka sestavina ima svojo regenerativno, vzdrževalno (za kožo) ali zaščitno funkcijo. Danes izdelke Climb On! uporabljajo plezalci, surferji, kajakaši, kolesarji, smučarji, pohodniki, tekači, vrtnarji, pomivalci posode, kirurgi ... Skratka prav vsi, ki imajo kožo in težave z njo, pa tudi tisti, ki težav nimajo, kot preventivno dnevno nego, ki kožo ohranja zdravo, elastično, gladko.

Najbolj zaželjeno linijo izdelkov Climb On! sestavljajo mali Bar in veliki Bar (trda maža), Lip Lube (mazilo za ustnice) ter krema za nego in regeneracijo. Izdelano v družinskem podjetju Climb On Products v Teksasu/ZDA. Izdelki so registrirani v EU.