Pohodne hlače Fjällräven - Curved fit


Fjällräven je lansiralnov kroj priljubljenih pohodnih hlač. Ženske, ki iščejo udobne pohodne hlače, ki se prilagajajo in omogočajo večjo svobodo gibanja, imajo zdaj večjo izbiro.

Z linijo Curved fit souslišali ženske uporabnice, ki iščejo hlače, katere upoštevajo žensko postavoin obline. Hlače imajo tako drugačen kroj za zadnjico in stegna, hkrati paimajo bolj poudarjen pas. Tako so dobili bolj udoben par hlač, ki se prilagaja oblinam, brez omejevanja gibanja, nabiranja oz. odvečnega prostora na zadnji strani pasu. 

Karla Pro in Nikka sta prva dvamodela s prilagojenim krojem za ženske. Zdaj ponujajo tudi model Keb, Kaipak in Karla light. Trije modeli imajo možnost nastavitve dolžine hlačnic,da zadostijo individualnim potrebam, prav tako pa imajo nekoliko višji pasna hrbtu, da lahko udobno sedimo, ko nosimo nahrbtnik.

Z curved krojem se Fjällräven uveljavlja kot strokovnjak za pohodne hlače, ki ustrezajo pestremu izboru zunanjih aktivnosti. Curved fit dopolnjuje že obstoječi Regular fit s klasičnim krojem in Comfortfit s širšim krojem. Ponujajo tudi različne višine pasu: visok, srednji in nizek.