Dynafit tehnologije turnih smuči

Full side wall/Polna stranica

Dynafit uporobalja konstrukcijo smuči z na udarce odpornim ABS sistemom po celotni stranici smuči, vključno z jeklenim robnikom in zgornjim plaščom. Ta tehnologija omogoča maksimalno absorpcijo sil, tudi ko, na primer, smučate čez skale ali kamne. Zahvaljujoč temu dizajnu, je direkten prenos sil iz vezi na rob smuči precej večji.

Micro side-wall/Mikro stranica

Z uporabo manj materiala na stranicah je Dynafit dosegel optimalno zmanjšanje teže. Stranica je globoko horizontalno zasnovana in zato 1.5-krat močnejša in bolj odporna na udarce kot običajno izdelane stranice.

Carbon Speed Stringer/Konstrukcija ojačana s karbonskimi vlakni

Karbonska vlakna omogočaja maksimalno ravnotežje med težo in izvedbo smučo

Flex tip/Flesksibilna konica

3-D karbonska konstrukcija konice omogoča najboljšo možno sposobnost vibracij.

Dual radius/Dvojni radius

Kombinacija dolgega/večjega sprednjega radiusa in krajšega/manjšega zadnjega radiusa vam omogoča boljši nadzor pri zavojih. Pri tem smuči potrebujejo manj moči za ustvarjanje daljših zavojev in enostavno odpeljejo krajše zavoje. Kratek radius na zadnjem delu smuči vam omogoča lažji nadzor nad hitrostjo na bolj strmih in ledenih terenih.

Triple radius/Trojni radius

Razmeroma majhen radij pri vezeh (20 metrov) omogoča odličen oprijem smuči na strmih in ledenih terenih. Ta oblika je bila posebno izdelana za širše smuči. Majhen radius na najbolj obremenjenem delu smuči omogoča smučarju večjo varnost.

Tail Rocker/Rocker oblika repov

Rahlo privzdignjeni repi smuči omogočajo večjo kontrolo nad smučmi tudi na bolj strmih in zaledenelih terenih.

Pin Tail/Pin repi

Ta oblika konice omogoča varčevanje energije med samim smučanjem.

Scoop Rocker/Rocker oblika konic

Rahlo privzdignjene konice smuči omogočajo mehke in kontrolirane zavoje, tudi na trdem in klužastem snegu, kjer delujejo kot odbijač.