ExOfficio

Čarovnija potovanja je odpreti naše misli in oči čarom sveta in zmožnost ustvariti si perspektivo in razviti novo življenjsko energijo!

Naj vam v spominu ostanejo pustolovščine in ne mrčes.

ExOfficio je ameriško podjetje s 30-letno tradicijo, ki se osredotoča na potovalna oblačila in dodatke. V svoji zgodovini so vedno uporabljali najboljše materiale in kot prvo podjetje v svoja oblačila uvedli Insect Shield® zaščito pred mrčesom.

Pri Annapurni že več let ponosno zastopamo blagovno znamko Marmot in ker je ExOfficio njegova »sestrska« znamka, smo prepričani o kvaliteti, udobju in uporabnosti ExOfficio oblačil in dodatkov. ExOffico pri svojih potovalnih oblačilih in dodatkih uporablja več tehnologij, nam pa se zdi najuporabnejša tehnologija s tako imenovano Insect Shield® zaščito (prav tako je možno naročilo vseh drugih kosov blagovne znamke).

Zakaj izbrati BugsAway® oblačila?

BugsAway® oblačila z Insect Shield® zaščito so revolucionarno »orodje« v vaši bitki z insekti, ki vas lahko okužijo z boleznimi, kot sta v Sloveniji prisotna klopni meningoencefalitis in borelija in če potujete po svetu, virus zika, malarija in drugi virusi, ki jih prenašajo klopi in komarji. Ker Insect Shield® tehnologija ne vsebuje nobenega vonja in v oblačilih ni vidna, je edini znak, da je zares tam, ta, da se mrčes drži stran od vas.

BugsAway® oblačila vam omogočajo, da se osredotočite na doživetje v naravi in ne na mrčes. Kolekcija BugsAway® vsebuje srajce, hlače, majice, nogavice in klobuke, s čimer se lahko zakrijete od nog do glave. Ker so oblačila izdelana za potovanja, imajo mnoga tudi UPF zaščito, vsa pa so izdelana iz vrhunskih materialov, ki so lahka, dihajo, odvajajo vlago in se hitro sušijo.  Vsi izdelki blagovne znamke BugsAway® imajo EU Biocidal Products Regulation (BPR), kar pomeni, da so vse snovi vnaprej odobrene s strani EU.

Majhen mrčes – veliki ugrizi

Slovenija je na tretjem mestu v Evropi po okužbah s klopnim meningoencefalitisom, še posebej so mu izpostavljeni vsi, ki se veliko gibajo v naravi. Tudi po svetu je število okužb zaradi klopov in komarjev vedno večje, zato je zaščita pred insekti postala vse nujnejša celo v mestih.

Na videz nič posebnega …

BugsAway® oblačila z Insect Shield® zaščito so na videz lepo krojena, udobna oblačila, ki v sebi skrivajo posebno tehnologijo, ki vas ščiti pred mrčesom. Za BugsAway® oblačila skrbite enako kot za druga, ji perete in sušite po običajnih postopkih. Prepovedano je zgolj likanje oblačil, saj likanje uniči Insect Shield® zaščito.

… a nudijo dolgotrajno zaščito pred insekti.

Ko je InsectShield® zaščita enkrat nanesena v material oblačila, se tako oprime vlaken materiala, da njena polna zaščita traja do 70 pranj!

 

Prednosti BugsAway® oblačil z Insect Shield® zaščito:

 BugsAway® oblačil z Insect Shield® zaščito

Običajni repelenti

Brez vonja

Močan vonj

V material vdelana zaščita, ki ostaja v oblačilih do 70 pranj

Kratkotrajna zaščita, ki se izpere

Zaščita za vsakogar

Nanos potreben vsakih nekaj ur

Trpežna zaščita

Masten občutek na koži

Ostane v oblačilih in se ne prenaša na kožo – bolj zdrava zaščita

Intenzivne kemikalije, ki direktno posegajo v kožo

Preprosto vzdrževanje oblačil

Visoka cena repelentov

 

ExOfficio že od leta 1986 izdeluje oblačila, namenjena predvsem potovanjem. Oblačila z BugsAway® zaščito so zgolj del uspešne zgodbe podjetja iz ameriškega Seattla.

Annapurna Way d.o.o. je pooblaščeni uvoznik in distributer za blagovno znamko ExOfficio. Katalog oblačil in dodatkov Ex Officio lahko naročite na naslovu info@annapurna.si ali preko telefona 01/426 34 28 ali nas obiščete v naši trgovini v centru Ljubljane na naslovu Krakovski nasip 4.