Hanwag

Hanwag je nemško podjetje z skoraj stoletno tradicijo izdelovanja obutve. In če so bili nekoč specializirani za izdelovanje smučarske in turnosmučarske obutve, se danes osredotočajo predvem na pohodno obutev, ki je udobna, kvalitetna in klasičnih oblik in načinov šivanja.

Hanwag v ospredje postavlja: odlično prilagajanje nogi, robustnost, trpežnost in najbolj kvalitetne materiale. Vsi proizvodi so izdelani v Evropi, kolikor je to mogoče uporabljajo okolju prijazne materiale, poudarjajo pa tudi tradicijo ročno izdelavo obutve.

 

 

Leta 2009 so celotno zimsko obutev opremili z posebnim IceGrip podplatom, ki ponuja sedemkrat boljši oprijem na ledu in snegu, kot običajen gumijast podplat. Leta 2011 so postali prvo nemško podjetje, ki izdeluje tudi obutev po naročilu, ki jo izdelujejo zgolj v Nemčiji.

Poleg pohodne obutve so eden vodilnih proizvajalcev obutve za jadralne padalce.

Leta 2013 so lansirali novo linijo pohodne in dnevne obutve za ljudi, ki trpijo za t.i. Hallux Abducto Valgus (deformacijo palca na nogi). Poleg tega njihove posebne linije zajemajo obutev iz bio razgradljivih materialov, obutev iz jakovega usnja, obutev izdelana z dvojnimi šivi, obutev z širšim sprednjim ali zadnjim delom, poleg tega pa izdeljujejo tudi obutev po naročilu, ki jo v celoti izdeljujejo v Nemčiji.

Annapurna Way je zastopnik za blagovno znamko Hanwag. V kolikor imate podrobnejša vprašanja, nam pišite na info@annapurna.si ali nas pokličite na 01/426 34 28.

Več o njihovi ponudbi si lahko ogledate na spletni strani Hanwag.