Helinox

KOT DOMA, KJERKOLI STE

Od leta 2009 je Helinox podjetje s prvim dizajnom, osredotočenim izključno na udobje na prostem, tako da se počutite doma kjerkoli boste.

Pohištvo bi moralo biti izdelano za potovanje, zato so ga zasnovali tako, da je prenosno, vzdržljivo, lepo in udobno. To pomeni, da se lahko sprostite, ko se odpravljate globoko v gozd, sedite na mestni strehi, poležavate na plaži, kampirate z avtomobilom ali se preprosto družite na dvorišču. Tako lahek in kompakten, da boste na vsako avanturo ali srečanje želeli prinesti svoj stol.

Helinox ustvarja lahko, prenosno pohištvo iz lastne aluminijeve zlitine DAC, ki nudi največjo moč z minimalno težo. Spojne komponente, izdelane po meri, so oblikovane iz visoko trpežnega najlona. To zagotavlja trdno in varno povezavo za udobje in enostavno montažo. Visokokakovostni tekstil in tkanine so kombinirane z ojačanimi ploščami in trpežnimi šivi, kar ustvarja stole, otroške posteljice, mize in torbe za prenašanje, ki delujejo več let redne uporabe.

        5-LETNA GARANCIJA
Helinox izdeluje izdelke, ki presegajo pričakovanja glede kakovosti in trajnosti. Njihova 5-letna garancija pokriva proizvodne napake v materialu in izdelavi 5 let od datuma nakupa prvotnega lastnika. Helinox bo po lastni presoji brezplačno popravil ali zamenjal vsako proizvodno napako v teh izdelkih.