Marker tehnologije - Tour F10 in F12

Turno smučarska osnovna plošča

Nova osnovna ploščica in okvir sta še močnejša in še trdnejša. Modificiran profil omogoča lažje prestavljanje v način smučaja in enostavnejšo uporabo v snegu in ledu.

Touring Baseplate

Naklon pri hoji

Sistem za spreminjanje naklona pri hoji je izdelan iz titana in ponuja dve stopnji naklona, in sicer 7° in 13°. naklon lahko preprosto spreminjate z palico, tudi če ne stojite povsem stabilno. Integrirane elastične blazinice vpijajo pritisk na vez in zagotavljajo bolj udobno hojo.

Climbing Aid (naklon)

Triple Pivot Light Toe

Nova oblika sprednjega dela vezi vsebuje horizontalno postavljeno vzmet, ki omogoča preprosto vstopanje in izstopanje iz vezi. Aluminijast "most" na vrhu dodaja oporo, brez odvečne teže.

Triple Pivot

Sole.Id

Turne vezi letnik 2016 imajo peto zasnovano tako, da so primerne za uporabo z katerimikoli turnimi čevlji ISO 5355 (Alpine) & 9523 (AT), kar je prerosteje za montažo, hkrati pa vezi zagotavjajo optimalni prenos moči.

SOLE.ID

Hollow Linkage Heel

Robustna votla peta je bila prestavljena više, da omogoča uporabo vseh vrst smučarskih čevljev. Delno izdelana iz aluminija je lažja in povečuje torzijsko odpornost.

Hollow Linkage Heel (Votla peta)

AFD Ploščica

AFD (anti friction device) je ploščica, ki zmanjšuje oziroma onemogoča trenje. Čevelj lahko preprosto odpnete iz vezi, ne glede na količino snega, ledu oziroma umazanije, ki se nabere na vezi. AFD je premikajoča levo in desno in nastavljiva glede na uporabnika.

Anti Friction Device

Hollow Tech

Okvir iz ojačenih vlaken ponuja izjemno stabilnost vezi in je izjemno lahek, zahvaljujoč plinsko vbrizgani votli konstrukciji.

Hollow Tecj (Votel okvir)

Backcountry Confort

Patentirana, ergonomična oblika vezi pod čevljem omogoča preprosto vpenjanje in odpenjanje vezi. Pozicija preprečuje nepotrebno odpenjanje vezi in s tem večjo varnost.

Backcountry Confort

Touring Brake

Zavore lahko preprosto odstranite.