On Line

Slovensko podjetje On-Line je bilo ustanovljeno leta 1992 in je specializirano za izdelovanje oblačil za preživljanje prostega časa v naravi. Njihovo vodilo je ponuditi uporabniku najboljše in zato za izdelke uporabljajo materiale najkakovostnejših svetovnih proizvajalcev, kot sta švicarski Schoeller in ameriški Malden Mills. Pri razvoju oblačil tesno sodelujejo z ljudmi, ki veliko časa preživijo zunaj in predvsem s tistimi, za katere je gibanje način življenja.

Polartec Power Stretch® Pro™ tehnologija

Današnje zmogljive raztegljive tkanine se morajo prilagoditi oblikam človeškega telesa za optimalno udobje med gibanjem.

Flis Polartec® Power Stretch® Pro™ ima ojačana elastična vlakna, ki omogočajo 4-smerno raztegljivost. Material absorbira vlago iz kože in jo nenehno odvaja na zunanjo stran kjer hitro izhlapeva. Zunanja površina Power Stretch® Pro™ flisa je gladka, z nizkim trenjem, tako da je ta vsestranska tkanina popolnoma kompatibilna z drugimi materiali in je sama odporna proti obrabi.

Kaj pomeni raztegnjen material oz. "bags out" ?

Tkanina se je raztegnila do te mere, da se ne more obnoviti. To stanje najpogosteje opazimo okoli komolcev ali kolen. Flis Polartec® Power Stretch® Pro™ uporablja kombinacijo visoko raztegljivih niti, kot je spandeks, in specializiranih konstrukcij, ki zagotavljajo, da se oblačila ne pretegnejo.

Flis, ki nikoli ne izgubi oblike !