Royal Robbins

//cdn.shopify.com/s/files/1/0070/3230/7812/files/logo_637d4eaa-504c-476b-991c-e873c210ea26_188x

Kljub ponudbi, ki jo Royal Robbins ponuja danes, se je znamka razvila kot plezalna znamka, saj sta bila njena ustanovitelja Royal Robbins in njegova žena Liz plezalca. A ne kakršnakoli, ampak izjemno ozaveščena - če se je le dalo, sta plezala tako, da nista poškodovala sklale.

Leta 1967 je Liz postala prva ženska, ki je preplezala Half Dome v Yosemithu. To je bil čas, ko se je še plezalo v jeans hlačah in ko je Liz vsa strgana dosegla vrh, sta se odločila, da bosta začela izdelovati svoja oblačila. 

Še danes znamka izdeluje trpežna, klasična outdoor oblačila za ljudi, ki ljubijo naravo, za ljudi, ki se zjutraj zbudijo in se "oblečejo za cel dan". Oblačila so izdelana tako, da se hitro sušijo, se ne mečkajo, so klasična in lepa. Delujejo na potovanjih, v pisarni, na letalu, večerji ali na pohodniški poti. #goeverywhere

Materiali so naravni ali reciklirani, obdelani na naravi prijazne načine, brez nevarnih kemikalij. Barve so iz naravne palete kalifornijske pokrajine, med seboj se čudovito kombinirajo in zagotavljajo večno aktualen stil. Oblačila nagovarjajo urbanega človeka, ki se rad vrača v naravo, ob tem pa mu je ključnega pomena, da so oblačila trpežna, odporna in udobna ter ga spremljajo skozi ves dan – od jutra do večera. Prav to je eden od ciljev, ki ga Royal Robbins zasleduje tudi danes – ponuditi oblačila, tako prilagodljiva vsem vašim potrebam, da jih potrebujete manj.