Stubai

 

Dolina Stubai je že stoletja znana po svojih kovačih in izdelovanju orodja iz jekla. Samo podjetje Stubai je bilo ustanovljeno že daljnega leta 1897 (sicer pod drugim imenom), ko je organizacija začela izdelovati različno tehnično orodje, pod njenim okriljem pa je delovala tudi šola za izdelovanje orodja iz jekla in železa. Današnje ime podjetje nosi od leta 1960 in je že dolgo prisotno na trgu jeklenih in železnih proizvodov.

Alpinističen del orodja je sicer zanemarljiv v primerjavi z tehničnim orodjem, ki ga izdelujejo na najbolj profesionalni ravni. Ravno zaradi poznavanja širokega segmenta orodja, tudi alpinističnemu oddelku posvečajo veliko pozornosti pri izdelavi in predvsem pri kvaliteti. Ekipo, ki razvija alpinistično orodje, sestavljajo sami izkušenih alpinisti in gorski vodniki.

Stubai je zaradi svoje dolge tradicije izdelovanja kovinskih izdelkov, močno v prednosti pri izdelavi kvalitetnih plezalnih pripomočkov kot so vponke, varovalne naprave, škripci, osmice, klini in kladiva.

 

 

V Annapurni močno priporočamo Stubai dereze, ki so lahke, nastavljive, izdelane iz najkakovostnejših materialov in pa predvsem cenovno dostopne.

 

 

V enak segment cenovno ugodnih, a izjemno kakovostnih izdelkov, spadajo tudi cepini Stubai, ki so lahki in raznovrstni.

 

 

V Stuabievi ponudbi najdete tudi nahrbtnike, plezalne čelade, vrečke za magnezij, lavinske lopate in sonde, ledne vijake, via ferrata sete, plezalne pasove in več.

 

 

 

Katalog si lahko ogledate tu: katalog Stubai.

Annapurna Way d.o.o. je uradni uvoznik in zastopnik za blagovno znamko Stubai. V kolikor imate podrobnejša vprašanja, nam pišite na info@annapurna.si ali nas pokličite na števlko 01/426 34 28.