Švicarski noži Victorinox

Kultni status "švicarskega noža" nosijo noži Victorinox. Izstopajo po svoji kvaliteti, funkcionalnosti, inovativnosti in ikoničnem dizajnu. Na tržišču so prisotni že več kot 130 let. Skozi leta je podjetje razširilo svojo proizvodnjo, in sicer pod njihovim imenom najdete švicarske vojaške nože, gospodinjske nože, nože za profesionalno uporabo, ure, popotniško opremo, oblačila in kozmetiko. S podjetjem upravlja že četrta generacija družine Elsener, ki je bila tudi ustanovitelj prvotnega podjetja.

Švicarski noži Victorinox so nastali kot proizvod človeških rok in misli, obstajajo zato, da rešujejo vsakodnevne človeške probleme in izzive. Victorinox že 130 let stremi k uporabnosti in izjemni kakovosti svojih nožev, predanost, ki jim je zagotovila nesporno prvo mesto med ponudniki žepnih nožev. Švicarski noži Victorinox so bili razviti za švicarsko vojsko, danes jih kot osnovno opremo uporabljajo vojaki številnih držav ( tudi Nasini astronavti), gasilci, ribiči, lovci, ljubitelji narave, vrtnarji, golfisti, električarji, računalničarji ... Skratka, Victorinox obstaja za vsakogar.

Doživljenjska garancija Victorinox
Vaš žepni nož Victorinox ima doživljenjsko garancijo za kakovost materiala in napake v proizvodnem procesu. Če se vam kadarkoli med uporabo zgodi napaka na vašem nožu (kar se zelo verjetno ne bo nikoli zgodilo), ga vrnite in napako bodo odpravili. Za vse elektronske komponente (ura, USB-ključek itd.) zagotavljajo dvoletno garancijo.