Thorlo's

Ko je Jim Throneburg v 80ih ustanovil podjetje Thorlo, je bil njegov dolgoročni cilj predvsem proizvajati nogavice, ki bodo od vseh nogavic na svetu najbolje ščitile noge tistih, ki jih bodo nosili. Druga zahteva, ki si jo je postavil, je bila ta, da bodo nogavice Thorlo vedno izdelovali v Ameriki, natančneje v Severni Karolini. Thorlo je družinsko podjetje, trenutno v lasti tretje generacije izdelovalcev vrhunskih nogavic. In zakaj so nogavice Thorlo tako izjemne?

Osredotočanje na posebne potrebe uporabnikov

Thorlovo vodilo je, da so "skrbniki nog sveta", pa naj gre za najstnika na poti v šolo ali profesionalnega košarkarja.

Patentirana mešanica vlaken

Osnovni element Thorlo's nogavic je material THORLON® akril, ki je rezultat več kot tridesetletnega raziskovanja, razvoja in testiranja. Bombaž, volna in svila, ki so posamezno vpeti v THORLON® akril, so naravni materiali, ki vpijajo vlago in jo obdržijo blizu kože. Zaradi te lastnosti Thorlo's nikoli ne uporablja 100% naravnih vlaken. Preprosta akrilna vlakna sicer držijo vodo stran od kože, vendar se po nekaj urah "vdajo" in rezultat je ravno tako slab. Zari teh dejstev Thorlo's poskuša združevati najboljše lastnosti naravnih in umetnih vlaken, ki ponujajo vpijanje vlage in trpežnost, ki traja cel dan.

Specifična oblika, prilagojena različnim aktivnostim

Za vsako aktivnost posebej je Thorlo's razvil obliko nogavic. S časom so razvili 32 oblik nogavic, za 32 aktivnosti.

Posebej snovana tehnologija blazinjenja nogavic

Unikatne blazinice so jedro nogavic Thorlo's in so natančno nameščene na vzpostavljene dele, glede na vrsto aktivnosti za katero jih uporabljate. Vse blazinice (razen pri seriji Experia) so klinično testirane in ti testi dokazujejo, da nogavice Thorlo's zmanjšujejo nastajanje otiščancev, bolečine v nogah, pritiska na noge in vlago, ki se zadržuje na koži v nogavici.

Testiranje na uporabnikih

Preden so nogavice poslane na trg, so testirane na širokem grogu uporabnikov.

Za noge ki ne bolijo

Za uporabnike, ki jih noge ne bolijo in ki nimajo toliko težav z otiščanci, je Thorlo's razvil serijo Experia. Nogavice Experia so še vedno udobne in ponujajo več zaščite kot druge tanke nogavice na tržišču, vendar so predvsem lažje, blazinice pa so nameščene na peti in na izstopajoči kosti na notranji strani noge.

V Annapurni najdete široko izbiro Thorlo's nogavic za odrasle in otroke.